Over BNT Bouwbeveiligingen


BNT Bouwbeveiligingen zorgt voor een optimale beveiliging van uw bouwterrein met camerabeveiliging. Hiermee bent u verzekerd van de beste beveiliging, doordat uw systeem aangesloten is op de meldkamer die 24 uur per dag bereikbaar is en eventueel de mobile surveillance kan inzetten. Dit is allemaal ook te combineren met tijdelijke huisvesting op de bouwplaats, waardoor u ervan verzekerd bent dat er altijd iemand op de bouw aanwezig is. BNT Bouwbeveiligingen maakt alleen gebruik van de gecertificeerde beveiligingsmaterialen volgens NCP & CSM normering. Ook de andere onderdelen van BNT: de technische dienst, de meldkamer en de alarmopvolging voldoen aan alle wettelijke eisen.

BNT Bouwbeveiligingen:
gespecialiseerd in bouwbeveiliging

Bouwplaatsen veranderen voortdurend en niet alle situaties zijn te voorzien. Standaardoplossingen schieten vaak te kort. Daarom leveren wij maatwerk voor elke situatie. Beveiliging vraagt in onze visie om creativiteit, voortdurende innovatie en scherpzinnigheid. Regelmatig denken we nieuwe strategieën uit: daarbij blijven we mogelijke daders en risico’s een slag voor.

Klare taal

De aannemerswereld kennen wij van binnenuit. Wij spreken uw taal en weten waar u tegenaan kan lopen, tegelijkertijd zijn wij vertrouwd met de nieuwste en meest geavanceerde beveiligingstechnieken. Juist die combinatie maakt dat we uiterst vakkundig op al uw specifieke vragen kunnen inspelen.

Inbraakpreventie

Voor elke bouwplaats, in elk stadium kunt u bij ons een elektronisch beveiligingssysteem huren. Desgewenst plaatsen we ook meteen een inbraakbeveiliging in het bouwproject zelf! Onze systemen staan aangesloten op een meldkamer die 24 uur per dag alert is. Ook onze storingsdienst is altijd bereikbaar en klaar om actie te ondernemen. Bij huur is het onderhoud van het beveiligingssysteem automatisch geregeld, bij koop kunt u een onderhoudscontract afsluiten.

Prima service en heldere afspraken

De no-nonsense houding kenmerkt niet alleen onze manier van zaken doen, maar vertaalt zich ook in een grote servicegerichtheid. Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bij ons kunt u rekenen op reële adviezen.

Technische dienst

BNT Bouwbeveiligingen heeft een eigen technische dienst voor het plaatsen van de beveiligingsapparatuur. Tijdens de huurperiode komen de medewerkers regelmatig langs voor controle of aanpassing van de systemen.

De voordelen van BNT Bouwbeveiligingen:

  1. Heldere afspraken
  2. Geen grote investeringen nodig
  3. U betaalt alleen de tijd die u wenst
  4. Ontruimingsalarminstallaties
  5. Haal- en breng service
  6. Meldkamer en alarmopvolging
  7. Eigen technische dienst

Neem hier contact op voor meer informatie of vragen over onze bouwplaatsbeveiliging en draadloze camera’s.