Meer dan 20 jaar ervaring

Over BNT Bouwbeveiligingen

Meer dan 20 jaar ervaring. Al sinds 2001 dagelijks bezig met het beveiligen van bouwplaatsen.

De aannemerswereld kennen wij van binnenuit. We spreken uw taal en weten waar u tegenaan loopt. Tegelijkertijd zijn we vertrouwd met de nieuwste en meest geavanceerde beveiligingstechnieken. Juist die combinatie maakt dat we uiterst vakkundig op al uw specifieke vragen kunnen inspelen.

BNT bouwbeveiligingen bouwplaatsbeveiligingen BNT 20 Jaar
BNT bouwbeveiligingen BNT bouwbeveiligingen

BNT Bouwbeveiligingen

Gespecialiseerd in bouwbeveiliging. Bouwplaatsen veranderen voortdurend en niet alle situaties zijn te voorzien. Standaardoplossingen schieten vaak te kort. Daarom leveren wij maatwerk voor elke situatie. Beveiliging vraagt in onze visie om creativiteit, voortdurende innovatie en scherpzinnigheid. Regelmatig denken we nieuwe strategieën uit: daarbij blijven we mogelijke daders en risico’s een slag voor.

Klare taal

De aannemerswereld kennen wij van binnenuit. Wij spreken uw taal en weten waar u tegenaan kan lopen, tegelijkertijd zijn wij vertrouwd met de nieuwste en meest geavanceerde beveiligingstechnieken. Juist die combinatie maakt dat we uiterst vakkundig op al uw specifieke vragen kunnen inspelen.

Inbraakpreventie

Voor elke bouwplaats, in elk stadium kunt u bij ons een elektronisch beveiligingssysteem huren. Desgewenst plaatsen we ook meteen een inbraakbeveiliging in het bouwproject zelf! Onze systemen staan aangesloten op een meldkamer die 24 uur per dag alert is. Ook onze storingsdienst is altijd bereikbaar en klaar om actie te ondernemen. Bij huur is het onderhoud van het beveiligingssysteem automatisch geregeld, bij koop kunt u een onderhoudscontract afsluiten.

Prima service en heldere afspraken

De no-nonsense houding kenmerkt niet alleen onze manier van zaken doen, maar vertaalt zich ook in een grote servicegerichtheid. Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bij ons kunt u rekenen op reële adviezen.

Technische dienst

BNT Bouwbeveiligingen heeft een eigen technische dienst voor het plaatsen van de beveiligingsapparatuur. Tijdens de huurperiode komen de medewerkers regelmatig langs voor controle of aanpassing van de systemen.

Locaties

Altijd en overal werkzaam

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Diemen, vanuit daar werken we door heel Nederland, Belgie én Luxemburg.

BNT bouwbeveiligingen werkgebied
Referenties

Zij vertrouwen op BNT

BPI
Strukton
Aan de Stegge
Waalbouw
Van der Gragt
Bouwbedrijf Groen
Schuttebouw
Lithos Bouw